Muži A: VŠEMvs Karlovka - BK 04 AC LB Spišská Nová Ves

Dátum podujatia:
18.10.2017
o 19:00
85
VSEMvs Karlovka Bratislava
70
BK 04 AC LB Spišská Nová Ves

 (29:18, 20:22, 19:21, 17:9)

Karlovka: Abrhám 19, Kuffa 12, Kožár 10, Hašan 9, Podhorský 5 (Vido 21, Hlivák 9, Bolek a Halmeš 0)

Spišská Nová Ves: Ninkovič 18, Krajňák 12, Marshall 9, Antoni 7, L'Africain 6 (Majerčák 11, Bennett 7, Kobulnický, Lenárt a Osvald 0)

TH: 20/13 - 25/16, Fauly: 24 - 20, Trojky: 12 - 8, Rozhodovali: Ženiš, Pipíška, Sirocký

Povedali po zápase:

Peter Ivanovič, Karlovky: "Je to pre nás dôležité víťazstvo, potrebovali sme sa presne takouto výhrou na domácej palubovke naštartovať. Boli sme dobre pripravení, chalani plnili taktické pokyny. Výstražným prstom pre nás však je to, že sme dvakrát vyhrávali dvojciferným rozdielom a dvakrát sme súperovi dovolili vrátiť sa do zápasu. Proti silnejšiemu súperovi by sa nám to mohlo vypomstiť. Chalanom gratulujem k tímovému výkonu a k víťazstvu."

Roman Vido, hráč Karlovky: "Pred domácim publikom sme nastúpili po viacerých prehrách na ihriskách súperov, chceli sme preto, samozrejme vyhrať. Hrali sme proti nášmu priamemu konkurentovi v boji o play off. Som rád, že sme k zápasu pristúpili koncentrovane. Aj keď chybičky krásy sa tam vyskytli, vďaka nim sa súper dokázal viackrát vrátiť do zápasu. Napokon sme vyhrali o 15 bodov, čo je podľa mňa dobrý výsledok."

Erich Korfanta, tréner Spišskej Novej Vsi: "Čakal som ťažký zápas, na Karlovke sa hrá ťažko. Ich základná päťka je zohratá, hrá kompaktne. Súper hral v prvom polčase lepšie, my jednoducho nemôžeme takto brániť. V druhom polčase to bolo z našej strany lepšie, ale ten úvod sme jednoducho nezachytili. Hráči akoby zostali v autobuse, niekde pri Seredi. Veľmi som sa počas zápasu hneval. Robíme chyby, v závere tretej štvrtiny dostaneme trojku, pritom sme tam mali takticky faulovať. Takto nehrajú ani kadeti."

Matej Majerčák, hráč Spišskej Novej Vsi: "Šli sme do zápasu s tým, že chceme vyhrať, ale jednoducho sme si to nezaslúžili. Ak budeme takto brániť, nevyhráme nad nikým v tejto súťaži. Karlovku však netreba podceňovať."