Karlovka sa v Košiciach proti lídrovi pokúsi o prekvapenie
25. februára 2017

Podľa tabuľkového postavenia a štatistík by to mal byť jednoznačný zápas. Karlovka v sobotu nastúpi v Angels aréne v 35. kole proti Košiciam, no v športe sa dejú aj prekvapenia. Napríklad prvý zápas Karlovky proti Košiciam v sezóne bol dramatický a rozhodlo sa až v závere. Naši chlapci prehrali o tri body, ale v samom závere im vyrovnávajúca lopta plávala na obruči.

S príchodom Richarda Leška na trénerskú lavičku ťahajú býci aktuálne sedemzápasovú sériu víťazstiev. Karlovka naproti tomu čaká na výhru vonku už tri stretnutia, no proti favoritovi nemá čo stratiť a tak môže hrať s pokojom. Po stredajšej domácej prehre zostali šance na play off iba v teoretickej rovine, čo si uvedomuje aj Michal Kožár.

"Košice sú momentálne najlepší tím na Slovensku, líder ligy aj víťaz Slovenského pohára. My sa však nepozeráme na to, s kým hráme, ale chceme sa sústrediť na náš výkon. Oproti poslednému zápasu s Nitrou sa musíme zlepšiť. Povedal by som, že je to jeden z tých zápasov, keď môžeme hrať bez tlaku a ukázať skutočné zlepšenie," povedal.